Ohjaajat

EuraWorkout – ohjaajat

Syksyn 2018 tapahtuman ohjaajisto koostuu seuraavista liikunnan ammattilaisista :

Tiina Hämäläinen

Tiina on Säkylässä asuva tanssin- ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Ohjauskokemusta on takana jo yli 18 vuotta eli nuorena on aloitettu 😉 Tiinan tunneilla pääroolissa on hauskuus, liikunnan ilo ja tehokkuus. Liikunnan on oltava hauskaa ja motivoivaa, tehokkuus tulee siinä sivussa. Tiina on nimi EuraWorkoutin takana, sillä ajatus tapahtumasta Pyhäjärviseudulle lähti aikoinaan häneltä.

Emmi Prykäri

Olen Emmi ryhmäliikunnanohjaaja ja valmentaja. Nautin luonnossa liikkumisesta ja ehkä hiukan ekstremelajeista. Nautin Suppailusta, jossa myös kesäisin kilpailen. Jos minulta kysytään, mitä harrastan, en oikein tiedä, mitä vastaisin, sillä urheilusta ja liikunnasta nautin ja se kuuluu elämääni. Eli se on kai niin sanottu elämäntapa.

Maija Tenkanen

Olen yrittäjä, ryhmäliikuntaohjaaja, ravintoneuvoja, pilatesohjaaja sekä personal trainer Liikuntakeskus Spiraalilla Huittisissa. Olen ohjannut monilpuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo 10 vuoden ajan. Oma lajitaustani on yleisurheilussa sekä amerikkalaisessa jalkapallossa. Tämän hetken suosikkini on sulkapallo.

Hanna-Maria Lehtonen

Hansun intohimona on ohjata ihmisiä kohti levollisempaa ja läsnäolevampaa elämää, ja auttaa ihmisiä vahvistamaan yhteyttä niin itseensä kuin myös meitä ympäröivään luontoon.
Hansu on koulutettu Mindfulness-ohjaaja ja Mindfulness työssä -ohjaaja, ja ohjaa mindfulness-tunteja, kursseja ja valmennuksia sekä avoimille ryhmille että yrityksille Luonnonmieli-yrityksensä kautta.

Sarita Virén

Sarita on 27-vuotias euralainen, joka innostui kolme vuotta sitten hyvinvoinnista oikein kunnolla, kun hänen omat ongelmansa alkoivat korjaantua. Iloinen, energinen ja positiivinen nainen ohjaa kehonhuoltoa niin, että jokainen oppii jotain, mitä voi omassa arjessa tehdä paikasta riippumatta. Hän nauttii myös höntsäsählystä, luonnosta, hyvää tekevästä ruoasta, läheisten ihmisten seurasta, rauhallisista aamuista ja inspiroitumisen hetkistä.

Mari Tättäläinen

Mari on jo kauan ollut innokas tanssillisen liikunnan harrastaja. Reilu vuosi sitten hän rohkaisi vihdoinkin mielensä ja lähti mukaan ohjaajakoulutuksiin. Tanssiksi-tuntia hän ohjaa tällä hetkellä Säkylän Naisvoimistelijoissa. Tärkeintä on, että tunneilla pidetään hauskaa!

Henriina Hautala

Syksyllä 2017 Säkylän naisvoimistelijoiden rivissä ohjaajaharrastuksen aloittanut jumppaaja, jonka sydäntä lähellä on kaikenlainen liikunta ja sen kautta saavutettu hyvä olo. Jumppatapahtumia hän on kiertänyt paljon jumppaajan roolissa, koska ne on hauska tapa viedä itsensä äärirajoille hyvässä seurassa.